Deprecated: Required parameter $error follows optional parameter $commentdata in /customers/3/0/4/aagaardkommunikation.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 4658 Deprecated: Required parameter $notBefore follows optional parameter $keyType in /customers/3/0/4/aagaardkommunikation.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ssl-zen/ssl_zen/lib/LEOrder.php on line 77 Deprecated: Required parameter $notAfter follows optional parameter $keyType in /customers/3/0/4/aagaardkommunikation.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ssl-zen/ssl_zen/lib/LEOrder.php on line 77 Erfaren og professionel | Aagaard Kommunikation

Aagaard Kommunikation er etableret i 2007 af Jan Aagaard, der er uddannet journalist og har +20 års erfaring med journalistik, kommunikation og PR.

Jeg er tidligere kommunikationsmedarbejder i Københavns Lufthavne og har arbejdet som journalist på Berlingske, Dagbladet, Frederiksborg Amts Avis, Erhvervsbladet og JydskeVestkysten. Jeg har endvidere været redaktør og pressemedarbejder i Amnesty International.

Min journalistiske baggrund og erfaring giver mig en særlig styrke inden for PR og presserelationer. Jeg har et stort netværk blandt redaktører og journalister og er ekspert i at udvikle vinkler og budskaber, der interesserer pressen.

Netværk

Når opgaven kræver det, kan Aagaard Kommunikation trække på et stort netværk af professionelle fotografer, grafikere, webdesignere og PR-specialister. Blandt samarbejdspartnerne er:

Zoomedia – film og foto

O2Design – grafisk design og web

methamedia – PR og pressekontakt

Portrætfoto af Jan Aagaard

Følg Jan Aagaard på LinkedIn

Medlem af Dansk Journalistforbund (DJ) og Danske Rejsejournalister.